Phuel - Privacybeleid

Privacybeleid

 

Laatst aangepast 8 september 2018

 

Dit privacybeleid is een aanvulling op de algemene voorwaarden. Lees deze aandachtig door alvorens akkoord te gaan.

 

  1. Wijzigingen aan het privacybeleid. Het privacybeleid van Phuel kunnen op elk gewenst moment gewijzigd worden. Het is aan te raden om het privacybeleid om de zoveel tijd door te lezen. Wanneer je ervoor kiest om het gebruik van Phuel voort te zetten, kies je er ook voor om akkoord te gaan met eventuele wijzingen die zijn gedaan aan de privacybeleid. Phuel doet zijn best om wijzigingen op tijd te communiceren naar de gebruikers.
  2. Aanmeldproces. Tijdens het aanmeldproces geeft u persoonlijke gegevens door, zoals een email-adres, een gebruikersnaam en een wachtwoord. Ook wordt hierbij uw IP-adres bijgehouden. Dit is om misbruik tegen te gaan. De gegevens die u opgeeft worden op de servers opgeslagen van One.com, de host van Phuel.nl, Kalvebod Brygge 24 1560 Kobenhavn V. Denemarken.
  3. Beveiliging. Uw gegevens worden op de Phuel website altijd in een vertrouwde omgeving verwerkt. Dit kunt u herkennen aan het slotje in uw browser, ook wel SSL of HTTPS genoemd.
  4. Doeleinden. De gegevens die u opgeeft worden gebruikt om uw voertuigkosten te kunnen monitoren op de Phuel website.
  5. Deling. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden. Uw gegevens zijn logischerwijs wel inzichtelijk voor de ontwikkelaar van de website, met uitzondering van het wachtwoord. Deze wordt versleuteld opgeslagen en kan door ons niet ingezien worden.
  6. Rectificatie Mocht u het nodig achten, dan kunt u uw gegevens op Phuel altijd opvragen. Ook kunt u een verzoek doen tot rectificatie (verandering).
  7. Spel- en typfouten voorbehouden.