Phuel - Privacybeleid

Privacybeleid

 

Laatst aangepast 21 januari 2019

 

Dit privacybeleid is een aanvulling op de algemene voorwaarden. Lees deze aandachtig door alvorens akkoord te gaan.

 

  1. Wijzigingen aan het privacybeleid. Het privacybeleid van Phuel kunnen op elk gewenst moment gewijzigd worden. Het is aan te raden om het privacybeleid om de zoveel tijd door te lezen. Wanneer je ervoor kiest om het gebruik van Phuel voort te zetten, kies je er ook voor om akkoord te gaan met eventuele wijzingen die zijn gedaan aan de privacybeleid. Phuel doet zijn best om wijzigingen op tijd te communiceren naar de gebruikers.
  2. Aanmeldproces. Tijdens het aanmeldproces geeft u persoonlijke gegevens door, zoals een email-adres, een gebruikersnaam en een wachtwoord. Ook wordt hierbij uw IP-adres bijgehouden. Dit is om misbruik tegen te gaan. De gegevens die u opgeeft worden op de servers opgeslagen van One.com, de host van Phuel.nl, Kalvebod Brygge 24 1560 Kobenhavn V. Denemarken.
  3. Beveiliging. Uw gegevens worden op de Phuel website altijd in een vertrouwde omgeving verwerkt. Dit kunt u herkennen aan het slotje in uw browser, ook wel SSL of HTTPS genoemd.
  4. Doeleinden. De gegevens die u opgeeft worden gebruikt om uw voertuigkosten te kunnen monitoren op de Phuel website.
  5. Deling. Uw gegevens worden door Phuel niet gedeeld met derden. Uw gegevens zijn logischerwijs wel inzichtelijk voor de ontwikkelaar van de website, met uitzondering van het wachtwoord. Deze wordt versleuteld opgeslagen en kan door ons niet ingezien worden. De gegevens kunt u wel zelf delen door gebruik te maken van Phuel Community.
  6. Community. Uw privacy-voorkeuren worden altijd gehonoreerd bij het tonen van uw profiel. U bepaalt zelf wat door wie zichtbaar is en u draagt hier ook zelf de verantwoordelijkheid voor om dit goed en zorgvuldig in te stellen via de privacy instellingen. Uw kenteken zal nooit zichtbaar zijn voor anderen.
  7. Rectificatie Mocht u het nodig achten, dan kunt u uw gegevens op Phuel altijd opvragen. Ook kunt u een verzoek doen tot rectificatie (verandering).
  8. Spel- en typfouten voorbehouden.